Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa 

Ruokintasuunnitelmia hevosille

Satuloiden vuokrausta Varsinais-Suomen alueella

050 5576 933      ihaastus@toisenkavionkauppa.fi

RUOKINTASUUNNITELMAT

8 Tuote

Tiedätkö paljonko hevosesi saa päivässä energiaa? Tai valkuaista? Onko kivennäisten suhde oikea? Tarvitseeko hevosesi enemmän kalsiumia vai kenties fosforilisän?


Onko hevosesi lihava tai laiha? Nykyään hevosten ylipaino alkaa olla ongelma. Sen mukanaan tuomat sairaudet, kuten EMS ja kaviokuume ovat hankalia seuralaisia ja nämä voidaan osittain välttää oikealla, tasapainoisella ruokinnalla.


Tilaa näppärästi verkkokaupastamme ruokintasuunnitelma hevosellesi. Tarvitsemme analyysin käyttämästäsi heinästä (ainakin energia-arvot, kuiva-aine, valkuainen ja peruskivennäiset, eli kalsium ja fosfori, mielellään laaja kivennäisanalyysi) ja tämän perusteella laskemme hevosesi päivittäisen saannin. Tarvitsemme myös tiedon hevosen painosta ja siitä, onko hevonen laiha, sopiva vai lihava, sekä minkälaista työtä se tekee.


Valittavanasi on erilaisia paketteja, sekä ruokinnan konsultaatiota hevosen tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua paketin valintaan.


Ruokintasuunnitelmat tekee ruokintaan erikoistunut hevostalousagrologi AMK Jutta Kolehmainen n. 20 vuoden kokemuksella. p. 050 5576 933

  • Näkymä