Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko
Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko

Pehmeä köysi, molemmissa päissä pikalukko

Tuotenumero 24-2-17
Tuotetta rajoitettu erä.

Jotkut käyttävät tätä juoksuttamiseen mutta pakottaa hevosen päätä tiettyyn asentoon joten myydään johonkin muuhun käyttöön.

5,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pehmeä köysi, jossa molemissa päädyissä melko heppoiset pikalukot.

Säätövaraa jonkin verran.

Ihanan pehmeä ja paksu.

Paksun osuuden pituus n. 230 cm, ohuemmat osuudet n. 60 cm (säädettävissä lyhyemmiksi).

Metalliosissa ruostetta ja muutenkin aika heppoisen oloinen eli ei mihinkään kovin tukevaan juttuun. Tuunaa vaikka ihanan pehmeäksi riimunnaruksi kunnon lukolla.

Ei ole pesty, aika nuhruisen näköinen.


Eli lyhyesti:

Keksi käyttöä, tää on iihanan pehmeä. En juoksuttaisi hevosta tällä, sillä pakottaa hevosen pään tiettyyn, asentoon staattisesti kuolaimen taakse tai alle.

Kuntoluokka D.


Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933