Lahjakortti: Seniorin sopivat syömingit - paketti
Lahjakortti: Seniorin sopivat syömingit - paketti

Lahjakortti: Seniorin sopivat syömingit - paketti

Lahjakortti on mitä mainioin lahjaidea. Se ilahduttaa sekä antajaa, että lahjan saajaa.

70,00 €
Saatavuus 50 kpl

Tällä lahjakortilla saat kilpahevosen kulinaristisen ruokintapaketin. Lahjan arvo on 70 € ja lahjakortti voidaan käyttää ainoastaan tähän tuotteeseen ja se on käytettävä kerralla.


Sähköinen lahjakortti lähetään sähköpostiisi ja se sisältää koodin, jolla voit maksaa www.toisenkavionkauppa.fi -verkkokaupan kassalla. Mikäli annat lahjakortin lahjaksi, voit lähettää hänelle saamasi vahvistussähköpostin, tai pelkän koodin. 


Lahjakortin arvo vähennetään tilauksen loppusummasta kassalla, ylimenevän osuuden voit maksaa muulla maksutavalla.


Lahjakortti on voimassa ostopäivästä 30 vrk.


Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.


Mikäli haluat paperisen version lahjakortista, laita tilauksen viestikenttään maininta siitä. Lähetämme kortin joko sinulle, tai halutessasi suoraan lahjan saajalle. Anna siinä tapauksessa myös lahjan saajan yhteystiedot joko tilauksen yhteydessä, tai jälkikäteen sähköpostilla osoitteeseen ihaastus@toisenkavionkauppa.fiLahjakortti on varma ja ekologisempi valinta. Ilahduttaa niin lahjan saajaa, antajaa, kuin hevostakin.

Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933