Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm
Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm

Horse House verkkovuorellinen highneck sadeloimi 165 cm

Tuotenumero 22-4-85
Tuotetta rajoitettu erä.

Tiilenpunainen sadeloimi ristivöillä, pikalukot edessä ja hännän alla naru. Ei paikkoja jalkalenkeille.

19,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horse House verkkovuorellinen sadeloimi.

Edessä pikalukot ja pieni tarra, mahan alla ristivyöt ja hännän alla naru. Ei paikkoja jalkaremmeille. Edessä lapalaskokset ja takana häntäläppä.

Loimi on pesty, muttei kyllästetty, ei täyttä varmuutta vedenpitävyydestä. Häntäläpän sisäpuoli kulunut, eli se ei ainakaan pidä vettä, muuten loimi vaikuttaa parempikuntoiselta.

Sisäkankaassa muutama repeämä ja hampaanjäljet pyllyn päällä. Korjattu Vaatelaastarilla vekki pepun päältä. Metallisosissa ruostetta. Etutarrassa röhnää.


Eli lyhyesti:

Toimii ainakin tuulitakkina, pitänee tihkusadettakin? Laitumelle kesällä oivallinen pikkusateen takki? Kenties. 

Kuntoluokka D.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933