Seepra ötökkäloimi 115 cm
Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm Seepra ötökkäloimi 115 cm

Seepra ötökkäloimi 115 cm

Tuotenumero 22-2-69
Tuotetta rajoitettu erä.

Kevyt HKM-merkkinen fullneck ötökkäloimi. Edessä 2 solkea, kaulan alla 2 tarraa, mahaläppä ja häntäläppä.

16,00 €
Saatavuus 1 kpl

HKM-merkkinen, käytetty ötökkäloimi kaulakappaleella, mahaläpällä ja häntäläpällä.

Kokomerkintä 115 cm, mitattu selän saumapituus n. 110 cm. 

Kaulan alla tarrat, edessä 2 solkea ja tarra, mahaläpässä T-soljet ja hännän alla naru. Ei paikkoja jalkalenkeille. Niskassa tarrat riimuun kiinnitystä varten.

Harjan ja lapojen kohdalla liukas kangas hevosta vasten.

Seeprakuvio kauttaaltaan.

Korjattu useammasta kohtaa, mm. selkäsaumaa ja mahaläpän kiinnitystä. Saattaa olla jossain vielä joku pikkureikä. Tarrojen kohdalla kangas nukkaantunut ja hiukan röhnää pesusta huolimatta.


Eli lyhyesti:

Ihan käyttökelpoinen kolttu itikkasuojaksi. Suojaa hyttysiltä, kärpäsiltä ja paarmoilta mutta ei polttiaisilta. Mukavan kevyt.

Kuntoluokka D.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933