Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää
Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää

Ihottumaloimi, paljon käytetty 145 cm ilman mahaläppää

Tuotenumero 22-2-68
Tuotetta rajoitettu erä.

Ruskea Horse Saver-merkkinen ihottumaloimi ilman mähäläppää. Paljon käytetty ja korjailtu. Kaula-aukko venahtanut.

22,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ruskea Horse Saver-merkkinen ihottumaloimi tiivistä kangasta.

Paikkailtu ompelemalla useasta kohtaa. Ei mikään kaunokainen ja aurinkokin haalistanut. Suojaa kuitenkin edelleen ja vaihtoloimena ok.

Klipsut kaikki ehjiä. Mahakappaletta ei ole mukana, mutta sellaisen kiinnitys loimeen etujalkojen välistä kahdella klipsulla. Takajalkojen ympäri tulevat kuminauhat aikansa eläneet ja tehty solmut. Kaula-aukko venahtanut ja kaula-osuus melko pitkän näköinen. Siinä 2 klipsua myös mahdolliselle päähupulle (ei tule mukaan). Sään kohdalla loimen sisällä "naaras"-klipsun osa.

Mitattu selän pituus reilu 140 cm + häntäläppä.Eli lyhyesti:

Ei kaunis mutta ajaa asiansa. Suojaa hevosesi polttiaisilta. Hyvinkin vahvan ja tiiviin oloista kangasta, ei miään riepu vaikka onkin paikkailtu.

Kuntoluokka D.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933