Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm
Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm

Hopeanharmaa fullneck Bucas Rain Protector, SMALL/135 cm

Tuotenumero 22-7-108
Tuotetta rajoitettu erä.

Bucas Rainprotector paljon käytetty ratsastusloimi. Edessä tarrat ja T-soljet, hännän alla naru ja kolot jalustimille. Ei taatusti pidä enää sadetta.

6,00 €
Saatavuus 1 kpl

Bucas ratsastussadeloimi joka ei kyllä pidä enää mitenkään sadetta.

Kokomerkintä small, vastannee n. 135 cm. Kokonaispituus niskasta häntään n. 225 cm.

Edessä T-solki ja tarra, niskassa tarra ja hännän alla naru. Mahan alla 1 remmi T-soljella.

Kolot jalustimia varten.

Reikä kyljessä ja kangas kokonaisvaltaisesti jo kulahtanutta.


Eli lyhyesti:

Sadetta pitämätön ratsastussadeloimi. Tuunaa vaikka suojapeitteeksi johonkin tai käytä ötököitä vastaan (ei kyllä varmasti hengitä kun jotain muovisekoitetta ehkä.) Tai leikkihepan loimeksi ihan jees vielä.

Kuntoluokka D-E.

Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933