Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm
Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm

Pariani tummanruskeat jalustinhihnat 130 cm

Tuotenumero 22-7-106
Tuotetta rajoitettu erä.

Muutamaa reikää käytetty enemmän ja parissa kohdassa nahka hieman kulunut ja väri lähtenyt. Muuten hyvässä kunnossa olevat pehmeät laatuhihnat.

40,00 €
Saatavuus 1 kpl

Erittäin laadukkaat käytetyt jalustinhihnat. Pariani-merkkiset.

Hyvin pehmeää nahkaa, sisällä nylonvahvikkeet.

Pinta hieman kulunut siitä kohtaa missä jalustin roikkuu ja väri hieman kulunut sivuista. Joissain reijissä nylonvahvike aavvistuksen esillä.


Eli lyhyesti:

Aivan ihanan pehmeä, venymättömät ja myös laadukkaat jalustinremmit. Hyvin tummanruskea väri. Ei uudet, mutta ok käytetty kunto.

Kuntoluokka C.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933