Toimiva hevonen, näin onnistut- kirja
Toimiva hevonen, näin onnistut- kirja Toimiva hevonen, näin onnistut- kirja Toimiva hevonen, näin onnistut- kirja

Toimiva hevonen, näin onnistut- kirja

Toimiva hevonen on Minna Tallbergin kirjoittama äärettömän hyvä opus hevosen käyttäytymisestä, eleistä, ilmeistä ja oppimisesta. Kirja on uusi.

27,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus 9 kpl

Toimiva hevonen- kirja on hevoskouluttaja Minna Tallbergin erinomainen opus hevosen käyttäytymisestä, eleistä, ilmeistä ja oppimisesta

Kirjassa esitellään olennaiset asiat hevosesta: käyttäytyistarpeet, eleet ja ilmeet, normaali ja poikkeava käyttäytyminen, kivun tunnistaminen ja se, miten hevonen oppii ja muistaa.

Mukana on myös kiinnostavaa tutkmustietoa ja tutkijahaastatteluita.

Kirjasta selviää, miten jokainen hevonen voi oppia suhtautumaan uusiin asioihin luottavaisemmin ja rennommin.


Kirjoittaja Minna Tallberg on hevostenhouluttaja, valokuvaaja ja kirjoittaja. Hän on perehtynyt hevosten kouluttamiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin ja tämä on hänen ensimmäinen opuksensa. Vuonna 2024 ilmestyi toinen kirja, Toimiva lastaus, joka on myös ostettavissa Ihaastuksesta.

Kirja on uusi ja lukematon.Eli lyhyesti:

Jos haluat oppia hevosesta eläimenä lisää, tässä on erinomainen kirja oppia lisää.

Kuntoluokka A.

Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933