Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M
Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M

Sininen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen fleecevuorella S/M

Tuotenumero 24-3-101
Tuotetta rajoitettu erä.

Tummansininen fleecevuorellinen sadeloimen kaulakappale Rainbuster ulkoloimeen. Tarrakiinnitys kaulan alla, samoin tarrakiinnitys loimeen. Melko paljon käytetty

4,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kaulakappale fleecevuorella. Lienee Rainbuster-merkkinen, ainakin kiinnitykset sopivat Rainbuster loimeen (2 tuplatarraa, kaula-aukon molemmilla puolilla).

Pesty, kannattanee kyllästää, vedenpitävyydestä ei ole tietoa, ei varmaan pidä kaatosadetta, sen verran paljon käytetty.

Tarrat karvaiset ja varsinkin alemmassa kaulan alla olevassa jo hieman heikohko pito. Ylemmän tarran metallivastike hieman vääntynyt, ei hidasta pukemista. Metallissa myös hieman ruostetta. Karvaa löytyy sisä- ja ulkopuolelta.

Kokomerkintä SMALL, mutta vastaa ennemmin ehkä COB kokoa. Kokonaispituus yläreunassa 82 cm. Ylemmän tarran kohdalta kaulan ympärysmitta n. 100 cm.


Eli lyhyesti:

Ottaa kaulakappaleen pois. Laittaa kaulakappaleen takaisin loimeen. Nopea laittaa.

Kuntoluokka C-D.

Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933