Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm
Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm

Rainbuster sininen fleecevuorellinen sadeloimi 125 cm

Tuotenumero 24-3-10
Tuotetta rajoitettu erä.

Fleecevuorellinen sadeloimi ponille. Rainbuster-merkkinen, lapalaskokset ja häntäläppä. Edestä puuttuu toinen pikalukko.

23,00 €
Saatavuus 1 kpl

Rainbuster-merkkinen fleecevuorellinen sadeloimi ponille.

Merkitty koko 115 cm, mutta selkäsauman pituus 125 c.

Edessä 1 pikalukko ja toinen solkimallinen (pikalukko hukkunut, voi laittaa uuden), ristivyöt ja takana hännän alle tuleva naru. Paikat jalkaremmeille.

Pesty, ei kyllästetty joten ei täyttä varmuutta vedenpitävyydestä. Ei ehkä pidä kunnon sadetta, sen verran käytetyn näköinen. Etutarrassa reilusti karvaa.

Tarrapaikat kaulakappaleen kiinnitystä varten, paljon karvaa ja toisen tarran päällitarra kadonnut + repsottaa. ei kovinkaan hyvä pito enää.

Melko paljon käytetty, paikattu jollain massalla ja jotain pieniä rispaantumia ja hampaanjälkiä löytyy päällikankaasta.Eli lyhyesti:

Rymyloimeksi vaikka. Ei varmasti pidä kaatosadetta loitolla, mutta tihkuisaan keliin ja ainakin fleecelliseksi tuulitakiksi ihan jeppis.

Kuntoluokka C.

Paino:
3.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933