Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL
Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL

Nyloninen musta juoksutuskapsoni FULL

Tuotenumero 23-7-43
Tuotetta rajoitettu erä.

Jämäkkä ja painava kapsoni juoksutukseen ja maasta työskentelyyn. Turvan päällä nivelletty metalliosa, jossa 3 kiinnityslenkkiä ja neopreenipehmuste.

29,00 €
Saatavuus 1 kpl

Nylonkapsoni, jossa säätö leuan alta, niskasta ja turvan alta. Leuan alla myös pikalukko.

Ehkä Horzen mallistoa.

Turvan päällä irrotettava neopreenipehmuste metallin alla. Samoin otsapannan alapinta pehmeää neopreenia.

Otsapannan pituus n. 40 cm, turvan ympärysmitta min. n. 60 cm, max. n. 69 cm.

Kapsoni on hyvässä kunnossa, ehkä vain sovitettu hevosen päähän, MUTTA: metallisosiin tullut ruostetta säilytyksessä ja pintapölyä. Poskiosissa hieman hevosesta tullutta likaa, EI ole pesty.Eli lyhyesti:

Napakka kapsoni maastatyöskentelyyn. Ei mikään rimpula riimu. Melko naftin oloinen otsapanta, mutta sen voi toki vaihtaa.

Kuntoluokka B.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933