Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm
Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm

Vaalea lampaankarvapehmuste satulavyöhön 75 cm

Tuotenumero 22-2-56
Tuotetta rajoitettu erä.

Aitoa lampaanvillaa oleva satulavyön pehmuste. Leveys karvoineen päivineen n. 14 cm, pituus 75 cm. Putkilomalli, eli ei tarraa.

20,00 €
Saatavuus 2 kpl

Aitoa lampaankarvaa oleva pehmuste satulavyöhön. 

Merkki ei ole tiedossa.

Pituus 75 cm. Putkilomallinen, eli ei tarraa.

Pesty ja puhdas. Kainaloiden kohdalla hieman kulumaa ja pieni tahra toisella puolella. Käytetty, joten ei uuden "pörröinen."


Eli lyhyesti:

Herkkäihoiselle heposelle ihanan pehmeä karva satulavyöhön.

Kuntoluokka C.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933