Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm
Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm

Horseware Amigo sisätoppaloimi n. 150 g, koko 155 cm

Tuotenumero 22-15-71
Tuotetta rajoitettu erä.

Horsewaren laadukas sisätoppaloimi. Edessä T-soljet ja mahan alla ristivyöt. Hännän alla naru. Ei häntäläppää.

50,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horsewaren laadukas tummansininen sisätoppaloimi.

Liukas ulko- ja sisäpinta kauttaaltaan.

Paksuus merkitty 200 g mutta lienee litistynyt hieman ja on n. 150 g varmaan. 

Edessä T-soljet, mahan alla ristivyöt ja hännän alla naru. 

Kaulakappaleen saa kiinni.

Koko 155 cm/6´9´´

Jotain hampaanjälkiä pepun päällä ja pinnassa varastosta tarttunutta pölyä ja hieman jäänyt huuhteluista huolimatta pintalikaa. Perussiistissä, mutta käytetyssä kunnossa kuitenkin. Eli lyhyesti:

Ihana sisäloimi. Semmonen, joka menee hyvin yksinään tai alle/päälle voi laittaa lisälämmikettä tarvittaessa. Liukkaudesta plussaa, jos hevonen ei arvosta puuvillaista sisäpintaa tai omistaja kaikkien kuivikkeiden tarttumista loimeen.

Kuntoluokka B-C.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933