Treenipaita musta xs
Treenipaita musta xs Treenipaita musta xs Treenipaita musta xs Treenipaita musta xs Treenipaita musta xs Treenipaita musta xs

Treenipaita musta xs

Tuotenumero 23-4-56
Tuotetta rajoitettu erä.

JH Collection treenipaita erinomaisella ilmanvaihdolla. Kylkien alaosa ja käsivarsien yläpinta reikäkangasta, muuten polyesteria ja polyamidia

12,00 €
Saatavuus 1 kpl

JH Collection-merkkinen treenipaita.

Materiaali polyamidia ja polyesteriä, 16 % myös elastaania. Eli joustava ja ilmaa vaihtava paita kunnon treeneihin. Kylkien alaosa ja käsivarsien yläpinta reikäkangasta.

Tyköistuva malli.

Musta.

Hyvässä käytetyssä kunnossa muuten, mutta selässä pari tahraa jäänyt pesusta.Eli lyhyesti:

Lapselle treenipaita ratsaille. Neutraali väri ja joustaa hyvin.

Kuntoluokka B.

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933