Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY
Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY

Eskadron matalat takajalan hivutussuojat, mustat PONY

Tuotenumero 23-9-19
Tuotetta rajoitettu erä.

Pienehkölle ponille sopivat laadukkaat takajalan matalat suojat yhdellä tarralla.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Eskadronin laadukkaat matalat takajalan suojat.

Musta väri ja isot Eskadron-logot. 1 tarra.

Erittäin hyvässä kunnossa. Pintaan tullut pesun jälkeen irtokarvoja ja hiukan pölyä. Muutama pienin pieni raapu hivutuspinnassa. Tarrat erinomaiset, vaikka sinnekin on väliin jäänyt hiukan karvaa.


Eli lyhyesti:

Hyvät suojat takajalkoihin pienehkölle ystävälle. Helpot pienenkin lapsen laittaa, suojaavat hyvin vuohisen sisäpintaa. Laadukkaatkin vielä.

Kuntoluokka B.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933