Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL
Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL

Horseware Dalmar Eventer aircooled mustat suojat 4 kpl FULL

Tuotenumero 22-15-57
Tuotetta rajoitettu erä.

Kevyet ja erittäin hyvin ilmastoidut suojat etu- ja takajalkoihin.

110,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horseware-merkkiset laadukkaat suojat etu- ja takajalkoihin. Malli: Dalmar Eventer, Strike protection, aircooled.

Air Cooling järjestelmällä ja hiilikuituvahvikkeilla varustetut kenttäsuojat eteen. Ultrakevyet suojat suojaavat hevosen jänteet hyvin. Suojissa vahvat tarrakiinnitykset.

Suojat tulevat koko jalan ympäri.

Koko: L.

Etusuojissa on 1 hyvin leveä ja iso tarra, takasuojissa 2 tarraa.

Etusuojan korkeus takaa n. 23 cm, ympärysmitta n. 26 cm (+ tarrat). Takasuojien korkeus sisäsyrjältä n.29 cm. Ympärysmitta n. 27 cm.

Suojia ei ole pesty koneessa, joten jotain likaa löytyy. Hieman ruostetta tarrojen metallirenkuloissa ja toisen etusuojan sisällä hieman kulumaa.

Tarroissa joitain heinänkorsia.Eli lyhyesti:

Laatua jalkojen suojaamiseen. Keveyttä jalkojen suojaamiseen. Helppokäyttöisyyttä jalkojen suojaamiseen. Viileyttä jalkojen suojaamiseen.

Kuntoluokka B(C).

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933