Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 158-164 cm
Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 158-164 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 158-164 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 158-164 cm

Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 158-164 cm

Tuotenumero 23-10-9
Tuotetta rajoitettu erä.

Happy Go Lucky-merkkiset melko ohuet topparatsastushousut pitkillä heijastimilla.

29,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Ok käytetyssä kunnossa olevat topparatsastushousut lapselle.

Vetoketjut sivuissa ylös saakka, heijastimet koko matkalta sivuissa, kokopaikat, kiristysmekanismit vyötäröllö ja edessä 2 taskua. Liukas sisävuori. Henkselipaikat, itse henkselit hävinneet.

Jalan alla kuminauhat, jotka venyneet. Samoin "lumilukkojen" kuminauhat venahtaneet nilkoissa. Muuten hyvässä kunnossa olevat käytetyt topparatsastushousutEli lyhyesti:

Lämpöä ratsaille ja tallihommiin. Kivat kun vetoketjut ylös saakka sivuilla ja heijastintakin löytyy. Kuminauhaosuudet aikansa eläneet, mutta jos tää ei haittaa, niin pökät jalkaan ja menoksi! 

Kuntoluokka C.


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933