Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW
Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW

Kieffer Garmisch musta yleissatula 17 tuumaa leveys MW

Tuotetta rajoitettu erä.

Vanha ja kulunut satula edulliseen hintaan.

130,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kieffer Garmisch musta yleissatula. ID: 010920951

Leveys MW.

Paneelien pituus 49 cm alapintaa pitkin mitattuna, päällipuolelta mitattuna 45 cm.

Rangan tila n. 3 sormea.

Villat ihan ok vielä.

Vanhempi Kieffer, jossa paljon kulumaa nahassa. Vastinhihnan ompeleita pitää vahvistaa, satulan siiven ompeleet auenneet ja toiselta puolelta puuttuu siivestä palanen.Toisen puolen vastinhihnoista taaimmainen hiiukan repsottaa. Takatuet puuttuvat.

Käyttökelpoinen satula, vaikkei kaikkein kaunein enää olekaan.

Fiksaa vaikka kuntoon ja myy eteenpäin!Eli lyhyesti: 

Ruma, mutta toimiva penkki. 

Kuntoluokka D.Paino:
8 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933