Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm
Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm

Ruskeat topparatsastushousut kokopaikoilla 145-152 cm

Tuotenumero 23-4-53
Tuotetta rajoitettu erä.

Happy Go Lucky-merkkiset melko ohuet topparatsastushousut pitkillä heijastimilla.

29,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ok käytetyssä kunnossa olevat topparatsastushousut lapselle.

Vetoketjut sivuissa ylös saakka, heijastimet koko matkalta sivuissa, kokopaikat, kiristysmekanismit vyötäröllö ja edessä 2 taskua. Liukas sisävuori. 

Jalan alla kuminauhat, jotka aavistuksen venyneet. Samoin "lumilukkojen" kuminauhat hieman venahtaneet nilkoissa. Eli lyhyesti:

Lämpöä ratsaille ja tallihommiin. Kivat kun vetoketjut ylös saakka sivuilla ja heijastintakin löytyy. Ei nyt mitkään superhyperpaksut mutta allehan voi laittaa vaikka villapökät.

Kuntoluokka C.


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933