Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm
Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm

Vuoreton tummansininen sadeloimi 80 cm

Tuotenumero 23-4-30
Tuotetta rajoitettu erä.

Waldhausen-merkkinen sadeloimi pienelle ponille. Paikattu toiselta kyljeltä.

17,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pienelle ystävälle vuoreton sadeloimi. Hevosta vasten puuvillakangas.

Waldhausen-merkkinen.

Koko 80 cm.

Edessä tarra ja 2 solkea, mahan alla ristivyöt ja hännän alla naru. Lapalaskokset ja häntäläppä, sekä paikat jalkaremmeille löytyy.

Muuten vaikuttaisi olevan ok kunnossa, mutta oikealla puolella paikattu muutama palkeenkieli. Ruostetta hiukan metalliosissa ja pitkiä valkoisia karvoja edelliseltä käyttäjältä.

Pesty, mutta ei kylllästetty, joten varmuutta vedenpitävyydestä ei ole. Paikattu nylon-tarrapaikalla.


Eli lyhyesti:

Sadeasu pienelle ystävälle. Ei kyllä ihan varmuutta kestääkö rankempaa Suomen talvea, mutta kyllä tää varmaan paksukarvaiselle ainakin tuulitakista menee.


Kuntoluokka C-D.

Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933