Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB
Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB

Hyvin vaaleansininen koulusatulahuopahuopa tummilla kanteilla COB

Tuotenumero 22-4-45
Tuotetta rajoitettu erä.

Todella vaaleansininen satulahuopa koulusatulaan. Hopeinen koristenyöri reunassa, kantti tummansininen. Eurostar-merkkinen.

5,00 €
Saatavuus 1 kpl

Neliön mallinen Eurostar-merkkinen satulahuopa koulusatulaan.

Kiva, neutraali väri ja kauniit koristenyörit. 

Vasemmalla puolella joku likarantu etuosassa ja satulavyön kohdalla. Samoin satulavyön kohdalle jäänyt tummentumaa satulasta. Viiltoreikä aivan takana selkärangan kohdalla kankaassa.

Selkäsauman pituus n. 48 cm, korkeus n. 47 cm.


Eli lyhyesti:

Melkein valkoinen satulahuopa 15-16 tuuman jakkaraan.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933