Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL
Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL

Suitset anatomisella niskahihnalla, mustat FULL

Tuotenumero 23-7-50
Tuotetta rajoitettu erä.

Full-koon suitset anatomisella niskahihnalla ja leveällä englantilaisella turparemmillä. Otsapannassa hopeisia laattoja. Ei leukahihnaa!

29,00 €
Saatavuus 1 kpl

Mustat suitset, joissa anatominen, leveähkö niskahihna ja leveä turparemmi. Ei alaturparemmiä eikä edes mahdollisuutta kiinnittää siä. Leuan alla turparemmissä pehmuste. Normaali kiinnitys, ei pull-back.

Otsapanta ei ole alkuperäinen ja leukahihna puuttuu kokonaan (kiinnitys molemmin puolin). Otsapanta kauniin siro hopeisilla koristeilla. Leukahihnan kiinnitysnahka n. 1,3 cm leveä (eli kaikki irtonaiset leukahihnat eivät mahdu, soljen oltava tarpeeksi leveä).

Suitsien merkki ei ole tiedossa.

Otsapannan pituus n. 41 cm ja merkki lienee Mountain Horse. 

Poskihihnojen pituus n. 30 cm. Poskihihnatkin lienevät alkunperin eri suitsista, näyttävät käytetymmiltä kuin niskahihna ja turparemmi.

Niskahihna ja turparemmi hyvin vähän käytetyt, poskihihnat ja otsapanta hieman enemmän.


Eli lyhyesti: 

Kivat suitset! Jos leukahihna ei ole niin tarpeellinen teille, nää vois olla kivat just teille.

Kuntoluokka B.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933