UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm
UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm

UUSI Wahlsten anatominen nahkainen satulavyö Tärnsjö nahkaa 155 cm

Tuotenumero 22-15-46
Tuotetta rajoitettu erä.

Upean värinen ja muutenkin upea satulavyö pienellä anatomisella muotoilulla. Molemmissa päissä kolminkertaiset napakat joustot.

130,00 €
Saatavuus 1 kpl

Anatomisesti hieman muotoiltu, nahkainen ruskea satulavyö Wahlstenilta.

Huippulaadukasta Tärnsjö-nahkaa.

Kummassakin päässä kolminkertaiset, todella napakat kuminauhat ja keskellä D-rengas, sekä solki apuohjien kiinnitystä varten.

Mitattu pituus 155 cm. Merkitty pituus 160 cm.

Uusi, laput kaikki kiinni.


Eli lyhyesti:

Ihanan värinen nahkainen, anatominen vyö. Sinulle, joka tarvitset joustovyötä. Näin pitkiä tulee harvoin vastaan! Laatua ja pituutta samassa paketissa.

Kuntoluokka A.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933