Pieni kauhukauppa ja muita mielikuvaharjoituksia
Pieni kauhukauppa ja muita mielikuvaharjoituksia Pieni kauhukauppa ja muita mielikuvaharjoituksia

Pieni kauhukauppa ja muita mielikuvaharjoituksia

Tuotenumero 23-3-14
Tuotetta rajoitettu erä.

Eerika Häkkisen ja Johanna Viitasen kirjoittama kirja kaikille ratsastajille. 42 erilaista harjoitusta parantamaan mentaalista puolta ratsastuksessa.

27,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ärrimmäisen hauskasti kirjoitettu ja kivasti kuvitettu kirja, jossa on 42 erilaista harjoitusta ratsastajalle. Nää harjoitukset tarjoavat harjoitusmahdollisuuden mentaalipuolelle, jota ratsastuksessa ei useinkaan käsitellä.

Kaikilla harjoituksilla on hauskat ja mieleenpainuvat nimet. Miltä kuulostaa esim. käsijarru, saku sammakko tai hupieläin? Kaikki nämä hauskat ja hyvät harjoitukset löytyvät tästä opuksesta.

Kirja on ok kunnossa. Kovakantinen, pinnassa hiukan naarmuja.


Eli lyhyesti:

Humoristinen ja tehokas kirja, jossa on kymmeniä harjoituksia kaiken tasoisille ratsastajille.

Kuntoluokka B.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933