Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja
Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja

Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia- kirja

Tuotenumero 24-4-7
Tuotetta rajoitettu erä.

Eerika Häkkisen ja Johanna Viitasen kirjoittama kirja kaikille ratsastajille. 42 erilaista harjoitusta parantamaan istuntaa.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ärrimmäisen hauskasti kirjoitettu ja hyvin kuvitettu kirja, jossa on 42 erilaista istuntaharjoitusta. 

Kaikilla harjoituksilla on hauskat ja mieleenpainuvat nimet. Miltä kuulostaa esim. räpylämarssi, hidastava kasvu, tai unettava nelitahti? Kaikki nämä hauskat ja hyvät harjoitukset löytyvät tästä opuksesta.

Kirja on vähän luettu ja oikein hyvässä kunnossa. Kovat kannet. Sisäsivulla päivämäärä ja teksti: "omiin lukuhetkiin", pari naarmua etupinnassa.


Eli lyhyesti:

Humoristinen ja tehokas kirja, jossa on kymmeniä istuntaharjoituksia kaiken tasoisille ratsastajille.

Kuntoluokka B.

Paino:
1.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933