Kuinka hevonen toimii- kirja
Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja Kuinka hevonen toimii- kirja

Kuinka hevonen toimii- kirja

Tuotenumero 23-3-12
Tuotetta rajoitettu erä.

Gillian Higginsin erinomainen teos. Kuinka hevonen toimii - Visuaalinen opas hevosen anatomiaan.

27,00 €
Saatavuus 1 kpl

Erittäin hyvä opas hevosen anatomiaan. Visuaalisesti upea kirja, jossa esitellään valokuviin hevosen rakennetta, lihaksia ja liikkumista.

Gillian Higgins on Equine Remedial Therapist-hevosterapeutti ja kiertää ympäriinsä esittelemässä hevosen anatomiaa "Horses inside out". Näissäesityksissä hevoseen maalataan luuranko ja lihaksistoa ja esitellään tätä kautta hevosen biomekaniikkaa. Kirja perehtyy samalla tavalla maalattujen hevosten kautta hevosen liikumiseen, asentoihin ja anatomiaan.

Kirja on ok kunnossa, nurkissa kulumaa ja pinnassa naarmuja. Sivut hyvässä kunnossa.


Eli lyhyesti:

Hyvä, havainnollinen ja selkeä perusteos hevosen anatomiasta.

Kuntoluokka .B-C

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933