Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L
Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L

Veredus TRC Vento mustat takajalan karvasuojat L

Tuotenumero 22-5-31
Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukkaat ja pehmeät karvasuojat tuplatarroilla.

35,00 €
Saatavuus 1 kpl

Laadukkaat Veredus TRC Vento karvasuojat takajalkoihin. Miksei myös paksuihin etujalkoihin.

Sisäpinta karvaa, hivutusosa kovaa, hyvin kestävää materiaalia.

Tuplatarrat.

Karvat hyvässä kunnossa (eivät ole littaantuneet), hivutusjälkiä löytyy ja röhnää tarroista. Kuitenkin hyvä pito edelleen. Irtokarvoja löytyy myös.

Kovikeosan korkeus n. 23 cm, suojan ympärysmitta n. 27 cm.


Eli lyhyesti:

Laatumerkin suojat, jotka kuitenkin käytetyt, joten ei myydä uuden veroisina. Hyvät edelleen treeniin. Ihana karva sisäpinnassa.

Kuntoluokka C.

Paino:
1200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933