Micklem multibridle ruskeat suitset COB
Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB Micklem multibridle ruskeat suitset COB

Micklem multibridle ruskeat suitset COB

Tuotenumero 23-1-5
Tuotetta rajoitettu erä.

Ruskeat Micklemit joista saa lisäosilla muodostettua kuolaimettomat suitset. Turpahihnassa lenkki maastatyöskentelyä varten.

110,00 €
Saatavuus 1 kpl

Micklem multibridle-suitset cob-koossa. 

Näistä saat muodostettua lisäosilla kuolaimettomat suitset (ns. cross under), suoraan turparemmiin ohjat kiinnittämällä toisen tyyppiset kuolaimettomat ja turvan päälle ohjan kiinnittämällä kapsoni-tyyppisen suitsituksen.

Pikaklipsuja ei ole. Yhdet kuolaimen kiinnitysremmit sisältyvät suitsiin. Kullan väriset soljet.

Suitset ovat erinomaisessa kunnossa, vähän käytetyt.

Otsapannan pituus n. 38 cm.


Eli lyhyesti:

Anatomiset Micklemit. Kyllä te tiiätte nää. Ja nää on siitä kivat, että näistä saa myös kuolaimettomat! Erinomaisessa kunnossakin vieläpä.

Kuntoluokka B.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933