B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44
B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44 B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44 B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44 B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44 B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44 B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44

B. Vertigo luumun värinen kevyttoppatakki/hybriditakki 44

Tuotenumero 22-15-19
Tuotetta rajoitettu erä.

Erinomaisessa kunnossa oleva laadukas B. Vertigon ohut toppatakki, jossa kyljissä ja käsien alapinnalla joustokangasta. Tyköistuva malli.

55,00 €
Saatavuus 1 kpl

B. Vertigo-merkkinen laadukas kevyttoppatakki/hybriditakki, jossa edessä 2 vetoketjullista taskua ja pitkähköt hihat, joissa peukaloreijät.

 Kevyttoppaa muualla, kyljissä ja käsien alapinnalla joustokangasta. Lämmittää, mutta joustaa, joten ns. hybridimallin takki.

Erinomaisessa kunnossa, hyvin vähän ilmeisesti käytetty.

Kaunis "luumun" väri. Malli mahdollisesti Anitha.

Malli on tyköistuva ja pituus on oivallinen ratsaille.

Koko 44, mutta pienehkön näköistä kokoa.


Eli lyhyesti:

Laatua, lämpöä ja tyyliä samassa takissa. Ratsaille tai kaupungille, kuinka vaan haluat ja tarvitset.

Kuntoluokka B.


Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933