Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37
Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37 Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37

Mustat Covalliero talviratsastussaappaat irroitettavalla vuorella 37

Tuotenumero 22-7-70
Tuotetta rajoitettu erä.

Topparatsastussaappaat irroitettavalla vuorella ja heijastimilla. Kuminen alaosa.

8,00 €
Saatavuus 1 kpl

Käytetyt topparatsastussaappaat. Covalliero-merkkiset.

Merkitty koko 38, mutta hyvin pienen näköistä mallia, joten ennemmin kyllä max 37 kokoa vastaavat. Kapea lesti ja hyvin kapea pohkeen kohdalta (n. 28 cm ympörysmitta sisäpuolelta mitattuna). Irtovuori vielä pienentää saappaita sisältä. Eli varmaan sopivat jollekin ohutkinttuiselle junnulle? Pituus takaa 37 cm (koko pituus).

Ratsastussaappaat ovat käytetyt. Pesty koneessa.

Heijastimissa kulumaa, toisessa saappaassa pinnassa reikä alimman tarran yläpuolella ja samassa saappaassa takaa saumasta irronnut muutamia tikkejä.

Edelleen käyttökelpoiset, mutteivät ehkä enää ihan missikisoihin kelpaavat.


Eli lyhyesti:

Lämpöä jalkoihin ratsaille. Käyvät myös tallihommiin, hoitotilanteisiin jne. Ei turvakärkiä. Irroitettava vuori plussaa.

Kuntoluokka D.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933