UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl
UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl

UUDET PS Of Sweden mustat upeat fleecepintelit 4 kpl

Tuotenumero 22-17-2
Tuotetta rajoitettu erä.

PS Of Swedenin todella upeat mustat fleecepintelit joissa koristenauhat ja pieni PS Of Sweden logo. Ei edes sovitettu hevosen jalkaan.

46,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

PSOS:n mielettömän ihanat mustat fleecepintelit rusettikoristeella ja logolla, 4 kpl.

Pinteleissä on PS of Swedenin logo ja upeat rusettinauhakoristeet.

Uudet, ei edes käyneet tallissa saakka. Otettu paketista vain kuvausta varten. Mukaan tulee jämäkkä pahvinen säilytysboksi.Eli lyhyesti:

Ihanat, ihanat, IHANAT fleecepintelit! Kuka EI tykkäisi PS Of Swedenin varusteista?!? Nää on oikeasti "must to have" jos olet pinteli-ihmisiä. Sairaan hienot!

Kuntoluokka A.

Paino:
1200 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933