Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm
Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm

Satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 80 cm

Tuotenumero 20-21-71
Tuotetta rajoitettu erä.

Suora satulavyö koulusatulaan. Mustaa nahkaa, sisällä joku pehmike. Isot läpät solkien alla ja tuplajoustot toisessa päässä.

20,00 €
Saatavuus 1 kpl

Musta nahkainen koulusatulavyö. Merkki ei ole tiedossa.

Toisessa päässä kaksinkertaiset joustot, hieman venyneet ja likaiset. Soljissa ruostetta ja toisessa päässä leiffi (eli nahkasuikale jonka alta vastinhihnat tulevat), irti toiselta puolelta.

Mitta soljen päästä soljen päähän mitattuna 80 cm, koko vyön pituus n. 93 cm. Merkitty pituus 75 cm

Selkeästi käytetty vyö, mutta edelleen käyttövuosia jäljellä. Keskiosan nahka pehmeää, päädyt jämäkämmät (suojaavat hyvin satulavyön soljilta hevosta).


Eli lyhyesti:

Suora ja pitkä kouluvyö. Nahka on aina nahkaa.

Kuntoluokka (C-)D.

Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933