Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko
Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko

Harry´s Horse mustat neopreenisuojat, L koko

Tuotenumero 22-4-26
Tuotetta rajoitettu erä.

Koko jalan ympäri menevät neopreenisuojat neljällä leveällä tarralla. Suojaa hyvin jalkaa.

5,00 €
Saatavuus 2 kpl

Hyvin suojaavat neopreenisuojat treeniin tai tarhaan. Harrys´Horse-merkkiset

Tarroissa ei enää kovin hyvä pito ja suojat haisevat hieman tunkkaiselle. Pesty kuitenkin, aivan kaikki lika sisäpinnalta ei ole lähtenyt. Saumassa pari tikkiä auennut ja toisen suojan alareunassa neopreenissä halkeama. Alatarra menny hieman rikki. Karvoja tarroissa.

Suojan ympärysmitta sisäpinnasta mitattuna n. 28 cm, koko korkeus n. 26 cm. 


Eli lyhyesti:

Neopreenisuojat koko jalkaa suojaamaan. Ei mitkään uudenkarheat, mutta pistä vaikka tarhaan, tai kuljetukseen ja vedä pinteli päälle.

Kuntoluokka D.

Paino:
700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933