Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL
Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL

Etujalan Equiguard mustat hivutussuojat FULL

Tuotenumero 21-15-88
Tuotetta rajoitettu erä.

Perus hivutussuojat etujalkoihin. Pehmeät suojat, myös kovikemateriaali on pehmeää.

6,00 €
Saatavuus 1 kpl

Equiguard-merkkiset etujalan hivutussuojat L koossa. Ei kuitenkaan mitenkään megaisoihin jalkoihin.

Suojien sisäpinta on neopreeni-tyyppistä materiaalia ja ulkopinnassa koveikekangasta ja hivutuspinta nahkaa tai nahkajäljitelmää. Eli pehmeät suojat kevyeeseen suojaukseen.

Kovikeosan korkeus n. 24 cm, koko suojan leveys (neopreeniosan) n. 28 cm.

Suojat ovat selkeästi käytetyt, eivätkä aivan puhtaat. Kovikeosat ok kunnossa, neopreenin reunoissa kulumaa, tarroissa röhnää.


Eli lyhyesti:

Hivutussuojat eteen. Pehmeät sellaiset, ei kovin ehkä kauniit eli ei näillä kannata missikisoihin änkeä. Omaan käyttöön vielä aivan buenot.

Kuntoluokka C-D.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933