Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm
Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm

Treadstone siniharmaaruudullinen ulkotoppaloimi, n. 300 g 165 cm

Tuotenumero 22-11-13
Tuotetta rajoitettu erä.

Siniharmaaruudullinen highneck ulkotoppaloimi jämäkällä päällikankaalla ja n. 200 g täytteellä.

40,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kiva ruudullinen highneck ulkotoppaloimi 165 cm. Paksuun n. 300 g.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt mahan alla, takana venymättömät jalkaremmit. Liukas sisävuori

Käytetty, pesty, ei kyllästetty. Siistissä kunnossa. Lapalaskosten yläpäät eivät ole kovin kauniit, ehkä niiden päällä on ollut joskus joku lappu? Hieman ruostetta soljissa ja etupikalukoista toinen lienee vaihdettu joskus, koska ovat eri väriset.


Eli lyhyesti:

Kiva, paksu ulkotoppis liukkaalla vuorella. Ei ihan pakasta vedetty, mutta kyllähän tää ihan lämmin pomppa talveen on ilman reikiä ja muita oneglmia.

Kuntoluokka C.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933