Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44
Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44 Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44

Käyttämättömät valkoiset ratsastushousut gripeillä 44

Tuotenumero 22-11-15
Tuotetta rajoitettu erä.

Uudet upeat kisahousut hieman korkeammalla vyötäröllä, grippipaikoilla ja sukkapunteilla.

35,00 €
Saatavuus 1 kpl

Mink Horse-merkkiset tyylikkäät valkoiset kisahousut.

Sivusaumoissa ja taskuissa hyvin vaalean beiget tehosteraidat, takana 2 taskua, jossa hopeiset vetokejut. Edessä 2avotaskua.

Hieman korkeampi vyötärön malli.

Gripit kokopaikkamaisesti "pieninä pisarakuvioina".

Sukkapuntit nilkoissa.

Vyötärön ympärys n. 88 cm, lahkeen pituus haarasta alas n. 70 cm, koko mitta vyötäröltä alas n. 98 cm.

Kokomerkintä 44

Housut ovat käyttämättömät, mutta säilytyksessä pintaan on tullut taakse vyön ohjaimiin jotain likaa, samoin ilmeisesti sovitettu saappaat jalassa ja sukkapunteissa ohut värikerros saumassa. Nämä näkyvät vain hyvin läheltä tarkastelemalla. Laput vielä kiinni.


Eli lyhyesti:

Kivat kisabyysat! Ei ole käytetty ainakaan ratsastuksessa kertaakaan, ehkä soviteltu kyllä muutamaan otteeseen. Eli ei aivan pakasta vedetyt.

Kuntoluokka A.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933