Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl
Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl

Ice-Vibe kylmäsuojien kylmäpakkaukset 2 kpl

Tuotenumero 22-7-65
Tuotetta rajoitettu erä.

Horsewaren kylmäyspakkaukset tarroilla.

19,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kylmäyssjuojat jalkoihin, 2 kpl.

Horsewaren Ice-Vibe-kylmäyssuojien sisäosat, eli se osa, joka pistetään pakastimeen kylmenemään.

Pitkät hyvät tarrat ja hyvä istuvuus jalkaan.

Suojat ovat hyvässä kunnossa, mutta pinnassa likaa. Huyhdeltu, ei pesty. Kaikki kylmälokerot ehjät, tarroissa erinomainen pito. Luultavasti vähän käytetyt.


Eli lyhyesti:

Helppokäyttöiset kylmäyssuojat. Pienempi koko, kuin perinteiset "lokeromalliset". Korkeus n. 25 cm ja ympärysmitta kokonaan n. 35 cm.

Kuntoluokka B.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933