Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli
Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli

Mattes palaromaani etu- ja takakarvalla S/M koko VS-malli

Tuotenumero 23-4-13
Tuotetta rajoitettu erä.

Tumma S/M koon Mattes karvaromaani neljällä taskulla. Hyvä selkärangan tila. Palasia sekä etu- että takataskuihin.

75,00 €
Saatavuus 1 kpl

Laadukas Mattes romaani yleis- tai estesatulaan.

Musta karva, ruskea kangas.

4 taskua paloille, joten romaanilla voidaan tasapainottaa satulaa edestä tai takaa, tai vaikka toiselta puolelta. 

Jos et ole varma mihin paloja kannattaa laittaa, kannattaa kääntyä satulasepän puoleen. Turun seudulla Paimion Satula ja Valjas (https://www.satulavaljas.com/)  ja Tampereen seudulla Leather Equitation (https://leatherequitation.fi/) auttavat mielellään.

Mukana seuraa etupaloja ja takapaloja.

Krvan väri ehkä aavistuksen auringossa haalistunut ja karvoja tarttunut lampaanvillaan. Edelleen paksu ja muhkea. Tuote on käytetty. 

M kokoinen lapun mukaan, mutta hyvin pienen näköinen, joten saattaisi olla myös S koon. Selkäsauman pituus kokonaisuudesssaan karvoineen päivineen 51 cm, karvaton osuus 40 cm.

Romaania ei ole pesty, mutta karvoja lukuunottamatta puhtaan oloinenEli lyhyesti:

Mattes on aina Mattes. Laatua ja muokattavuutta samassa paketissa ja vieläpä käytettyyn hintaan. Nämä kestävät aikaa ja käyttöä hyvin.

Kuntoluokka B.

Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933