Eskadron pinkki harjalaukku
Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku Eskadron pinkki harjalaukku

Eskadron pinkki harjalaukku

Tuotenumero 23-9-36
Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanan värinen harjalaukku. Paljon lokeroita. Voi kantaa kahdesta pienemmästä kahvasta, tai olan yli menevästä remmistä. Monikäyttöinen hoitolaukku.

5,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pinkki Eskadronin harjalaukku.

Keskellä oleva iso lokero ja ympäri kassia ulkopuolella pieniä taskuja. VEtoketjullisen taskun vetoketju ei liiku kovin hyvin enää.

Kassissa on kantokahvat, sekä olkahihna.

Paljon käytetty. Pesty pesukoneessa, mutta sisäosassa jotain purun tms. palasia edelleen. Eli ei mikään edustuslaukku. Talliolosuhteisiin vielä ihan hyvä.Eli lyhyesti:

Ei mikään missikisojen valioyksilö enää, mutta kyllä tässä ihanan värisessä kassissa vielä harjat pysyvät kyydissä.

Kuntoluokka D.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933