Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm
Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm

Tummansininen fullneck ulkotoppaloimi 300 g 155 cm

Tuotenumero 22-12-7
Tuotetta rajoitettu erä.

Tumman sininen fullneck ulkotoppis 300 g täytteellä. Loimen merkistä ei ole tietoa.

45,00 €
Saatavuus 1 kpl

Merkitön, paksu tummansininen ulkotoppaloimi. 300 g täyte, joka ei ole littaantunut, joten loimi on hyvin lämmin.

Edessä 2 pikalukkoa, kaulan alla tarra ja 2 T-solkea, ristivyöt mahan alla, hännän alla remmi (loimen jalkaremmi) ja häntäläppä. Paikat jalkaremmeille, mutta eivät kuulu loimeen.

Liukas sisäpinta.

Kokomerkintä 155 cm, mutta vaikuttaa melko isolta. Lyhyehköt helmat kuitenkin.

Loimea EI OLE PESTY, mahdollisesti kertaakaan. Ei ole myöskään kyllästetty.

Sisäpinnassa ja häntäläpässä likaa, haisee tai tuoksuu, miten sen nyt kukakin haluaa ilmaista, hevoselle. lapalaskoksen "kolmiot" rispaantuneet.

Päällipinnassa joitain hampaanjälkiä, mutta pitänee sadetta?.


Eli lyhyesti:

Ihanan paksu ulkotoppis liukkaalla vuorella. Ei ihan pakasta vedetty, mutta kyllähän tää ihan lämppin pomppa talveen on.

Kuntoluokka C-D.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933