Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm
Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm

Rain Buster vuoreton sininen sadeloimi ja kaulakappale 155 cm

Tuotenumero 22-7-54
Tuotetta rajoitettu erä.

Sadeloimi irrotettavalla kaulakappaleella. Edessä pikalukot, mahan alla ristivyöt ja takana venyvät jalkaremmit.

60,00 €
Saatavuus 1 kpl

Rainbuster vuoreton sadeloimi irrotettavalla kaulapalalla (tarrakiinnitys). Kaulakappaleen koko L. Molemmissa puuvillainen sisäpinta.

Loimi on oikein erinomaisessa kunnossa, melkeinpä uutta vastaava. Hiukan nukkaa kanttinauhassa kaulapalan kohdalla

Koska kunto on erinomainen, luulisin että pitänee sadetta. Ei ole kyllästetty eikä pesty Ihaastuksessa (ehkä pesetetty pesulassa?)

Koko 155 cm. 


Eli lyhyesti:

Irrotettavalla kaulakappaleella varustettu ohut sadetakki. Lisää alle kerrospukeutumista tai käytä paksukarvaisella huonolla kelillä ihan vaan tälleen. 

Paino:
4.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933