Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm
Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm

Riding House tumman liila ulkotoppaloimi n. 200 g, 165 cm

Tuotenumero 22-4-12
Tuotetta rajoitettu erä.

Kivan värinen ulkotoppis n. 200 g täytteellä. Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt ja jalkalenkit.

50,00 €
Saatavuus 1 kpl

Riding House-merkkinen ulkotoppaloimi normaalilla kaula-aukolla.

Toppaus lienee 200 g, ei merkintää.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt mahan alla ja venymättömät jalkaremmit.

Loimi on oikein hyvässä kunnossa, ehkä ollut kerran-pari päällä? Kuitenkin jokunen irtokarva sisäpinnassa ja hieman tunkkainen haju jostain varastosta. Muutama minimaalinen reikä, sekä joku hampaanjälki. Takaosassa hieman lantaa helmoissa. Ei ole pesty tai kyllästetty. (Vedenpitävyys pitäisi olla hyvä).


Eli lyhyesti:

Isommallekin kaverille menevä ulkotoppis. Maltilliset helmat, eli ehkä silakkamallille parempi, kuin kovin leveälle hevoselle.

Kuntoluokka B-C.


Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933