Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm
Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm

Harry´s Horse jämäkkä pinkki-harmaa puuvillaloimi 135 cm

Tuotenumero 22-4-11
Tuotetta rajoitettu erä.

Harry´s Horse puuvillaloimi. Edessä 2 solkea ja lisäosa hiertymien ehkäisemiseksi, ristivyöt mahan alla ja loimen jalkaremmi häntäremminä.

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pirteä, paksuhko ja jämäkkä puuvillaloimi Harry´s Horselta. Ihana pinkki-harmaa väritys.

edessä 2 solkea ja itse tehty jatkopala etteivät soljet hierrä, ristivyöt mahan alla ja hännän alla loimen jalkaremmi. Häntäläppä ja lapalaskoket löytyy myös.

Pesty, mutta kaikki tummentuma ja tahrat eivät ole lähteneet. Lavan kohdalla myös paikkaamaton reikä, reilu 2 € kolikon kokoinen. Ristivöiden kiinnityskohdalla olevat kuminauhat hieman väsyneet ja soljissa hapettumaa/kulumaa.


Eli lyhyesti:

Napakka ja pirteä loimi suojaamaan vaikka pesun jälkeen hevosta karsinassa kisojen kynnyksellä. Lapojen kohdalla liukas vuori, muuten vuoreton loimi.

Paino:
2.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933