Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm
Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm

Fairfield sininen ulkotoppaloimi 80 g (?) täytteellä 155 cm

Tuotenumero 22-7-53
Tuotetta rajoitettu erä.

Ulkoloimi, jonka toppaus lienee 80 g (?). Edessä 2 pikasolkea, ristivyöt venyvät jalkaremmit ja hännän alla naru. Liukas sisävuori ja paikat kaulapalalle.

49,00 €
Saatavuus 1 kpl

Fairfield sähkönsininen ulkotoppaloimi n. 80 g täytteellä.

Loimi on erittäin vähän käytetty ja siistissä kunnossa. Ainoat miinukset: nuppineulan pään kokoinen reikä toisella kyljellä ja hampaan jäljet toisella kyljellä.

Koko 155 cm.

Loimeen saa kiinni kaulakappaleen (ei seuraa mukana).


Eli lyhyesti:

Erinomaisessa kunnossa oleva talvitakki 155 cm loimia käyttävälle. 

Kuntoluokka B.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933