Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm
Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm

Horse Comfort tummansininen sisätoppaloimi, 50 g täyte 150 cm

Tuotenumero 22-7-52
Tuotetta rajoitettu erä.

Horse Comfort sisätoppis, tumman sininen. Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt ja häntäremmille paikka. Ei D-lenkkejä jalkaremmeille.

19,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horse Comfort-merkkinen sisätoppaloimi.

Toppaus lienee 50 g (tai ehkä ollut 100 g mutta ohentunut). Loimi on melko paljon käytetty ja paikkailtu osin, mm pepun päätä siksakilla ja toisen mahavyön kohdalta. Lisäksi muutama pieni reikä löytyy. Logo rispaantunut. Metalliosissa ruostetta.

Edessä 2 pikalukkoa, lapalaskokset, ristivyöt ja paikka häntäremmille (jota ei ole loimen mukana). Liukas sisäpinta.

Kokomerkintä 155 cm, mutta selkämitta 150 cm.


Eli lyhyesti:

Oivallinen takki kylmeneviin syyskeleihin. Isohkon näköinen kaula-aukko, joten varmaan passeli puhkempikaulaiselle ystävälle. Vaikka loimi on melko paljon käytetty, on se korjattu asiallisesti ja ajaa oikein hyvin vielä asiansa.Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933