Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm
Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm

Happy Go Lucky verkkovuorellinen vaalea sadeloimi 105 cm

Tuotenumero 21-24-27
Tuotetta rajoitettu erä.

Horzen Happy Go Lucky verkkovuorellinen pikkuponin sadeloimi. Edessä 2 pikalukkoa ja mahan alla joustavat ristivyöt. Paikat jalkaremmeille.

39,00 €
Saatavuus 1 kpl

0 grammainen vaalea sadeloimi pikkuponille.

Front Fit-leikkaus auttaa loimen istuvuutta etuosasta yhdessä lapalaskosten kanssa.

Edessä 2 pikalukkoa, mahan alla joustavat ristivyöt ja paikat jalkaremmeille, mutta niitä ei loimen mukana tule. Hännän alla remmi.

Erittäin puhdas loimi, mahdollisesti pesetetty pesulassa. Loimi on hyvässä kunnossa muuten, mutta aavistus ruostetta joissain soljissa. Lisäksi pieni repeämä vuorikankaassa.

Vaikuttaa melko suurelta mallilta, helmat melko pitkät.

Ei 100 % varmuutta vedenpitävyydestä, koska loimi on kuitenkin käytetty. Ei ole kyllästetty.


Eli lyhyesti:

Oikein buenossa kunnossa oleva pikkuponin sadekolttu.

Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933