Horze musta fullneck fleece 155 cm
Horze musta fullneck fleece 155 cm Horze musta fullneck fleece 155 cm Horze musta fullneck fleece 155 cm Horze musta fullneck fleece 155 cm Horze musta fullneck fleece 155 cm

Horze musta fullneck fleece 155 cm

Tuotenumero 22-7-44
Tuotetta rajoitettu erä.

155 cm musta fullneck fleece valkoisilla kanteilla. Loimeen saa kiinnitettyä irralliset maharemmit (hävinneet joskus), hännän alta 1 remmi.

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horze fullneck fleeceloimi kuivatukseen, kuljetukseen tai lisälämmöksi.

Loimessa on 5 leveää tarraa edessä ja hännän alla remmi. Paikat irralliselle maharemmeille, ei tule mukana (hävinneet jonnekin). Kaunis timantti koriste vasemmassa helmassa.

Pinta nukkaantunut. Pieni reikä yhden tarran kohdalla.


Eli lyhyesti:

Fullneck fleece. Ulkopinta sileämpää fleeceä, sisäpinta hyvin pehmeää fleeceä.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933