"Pullukan hevosen perusruokinta" - paketti

Laskelma ja sen pohjalta ruokintasuunnitelma lihavalle hevoselle. Sopii kaviokuumehevosille, metabolisille ja muille lihaville hevosille.

70,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 50 kpl

Tämä ruokintapaketti on sinulle, jonka hevonen on lihava, metabolinen tai kaviokuumetaustainen ja haluat optimoida hevosen ruokinnan tukemaan laihtumista ja hyvinvointia.


Alkutietojen ja haastattelun jälkeen hevosellesi lasketaan ja suunnitellaan yksilöllinen ruokinta, jossa otetaan huomioon hevosen laihdutustarve sekä mahdollinen sairastettu kaviokuume ja EMS. Sopii myös PPID:tä sairastaville hevosille.


Ensin tehdään peruslaskelma heinäanalyysin perusteella ja viilataan kohdilleen seuraavat arvot: 

 • energia ja tarpeeksi alhainen sokeri/tärkkelys
 • valkuainen
 • Ca 
 • Mg
 • kalsiumin ja fosforin suhde
 • Cu
 • Zn
 • Mn
 • Fe
 • NaCl
 • kuparin ja sinkin suhde
 • karkearehun saannin 100 elopainokiloa kohden.


Tämän jälkeen etsitään heinää täydentävät rehut. Näissä otetaan huomioon hevosen erityistarpeet ja keskustellaan kokonaisvaltaisesta hevosen ruokinnasta ja hyvinvoinnista.


Saat ruokintasuunnitelman sähköpostiisi ja suunnitelmaa voidaan vielä muuttaa.


Pakettiin kuuluu 2 kk seurantajakso, jonka aikana ruokintaa voidaan vielä tarkentaa. Mikäli heinä vaihdetaan, veloitetaan 20 € päivitysmaksu, muiden rehujen vaihto kuuluu paketin hintaan. Seurantajakson aikana voit laittaa kuulumisia, kysellä lisää tai pyytää säätämään esim. energiaa alemmas jos hevonen lihoaa. 

Seurantajakson jälkeen sinun on mahdollista ostaa lisää seuranta-aikaa hintaan 20 €/2 kk max yhden vuoden ajan. Myös tämän seurantajakson aikana heinän vaihdoksesta veloitetaan lisäksi 20 €/kerta.Tarvitsen:

 • Rehuanalyysin (mielellään laajan) käyttämistäsi karkearehuista
 • Tuotekuvauksen vierestä, "Liitteet"- välilehdeltä löytyvän esitietolomakkeen tiedot
 • Rakennekuvan sivusta pää ylhäällä (mahdollisimman uusi)

Voit lähettää analyysin ja tiedot tilauksen tehtyäsi sähköpostiin: ihaastus@toisenkavionkauppa.fi Ruokintalaskelmien toimitusaika vaihtelee viikosta kolmeen viikkoon, riippuen tilausten määrästä. Pyrin tekemään suunnitelmasi mahdollisimman nopeasti. Saat suunnitelman sähköpostiisi kun se on valmis.


Tämä tuote on tilaustuote, joka tehdään yksilöllisesti. Tuotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Tilaamalla tämän tuotteen hyväksyt toimitusehdot.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933