Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm
Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm

Globus Sport musta ulkotoppaloimi, 155 cm

Tuotenumero 22-6-32
Tuotetta rajoitettu erä.

Musta ulkotoppis, toppaus n. 100 g .

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Musta Globus Sport ulkotoppaloimi.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt mahan alla, takana jalkaremmit. Highneck leikkuas kaulassa. Liukas sisäpinta. Ei mahdollisuutta kaulakappaleelle. Iso häntäläppä.

Käytetty ja korjattu. Ei varmaan pidä kaatosadetta, tihkusadetta pitänee. Hampaanjälkiä paljonkin.

Pesty, mutta käytetty kertaalleen pesun jälkeen joten pietä likaa sisäpinnassa ja takana.


Eli lyhyesti:

Kivan paksuinen ulkotoppis liukkaalla vuorella. Ei ihan pakasta vedetty, mutta kyllähän tää lämpimänä pitää jos ei akkoja tule taivaan täydeltä.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933